Artikel

De ideale showroom blikvanger?

05-04-2019 - 09:32:52 | El Coche
De ideale showroom blikvanger?

Een opblaasbare promotietent? Wat moet je ermee zou je denken. Anno 2019 blijkt niets minder waar. Onder onze lezers bevinden zich veel autobedrijven en speciaal voor hen (en andere ondernemers) dit artikel.

De komst van het internet heeft het voor autobedrijven niet makkelijker gemaakt. Daar waar vroeger de klanten standaard langskwamen om een auto te bekijken wordt tegenwoordig eerst het internet afgezocht naar potentieel interessante autobedrijven waar het de moeite waard is om heel misschien langs te komen. Autobedrijven moeten steeds meer moeite doen om op te vallen. Dit brengt extra kosten met zich mee en gaat allemaal ten koste van de marge op een auto. 

Simpele oplossing

Ben jij zo'n ondernemer die moeite heeft om met "de grote jongens" mee te komen? Dan heeft EB Structures een hele simpele oplossing voor jouw onderneming, namelijk een Airdome opblaasbare promotietent

Deze tent is binnen 5 minuten op te zetten en geeft je showroom een compleet nieuwe look. Iedere foto die je maakt doet je potentiƫle klant denken dat ze met een serieuze partij zaken doen. En dat geeft natuurlijk vertrouwen wat weer leidt tot meer bezoekers dus automatisch meer sales.

Bekijk hieronder een voorbeeld video. 


Minimale investering, maximaal rendement

Het grote voordeel is dat de investering voor zo'n blikvanger minimaal is daar waar het rendement erg hoog is. Mensen zullen op het internet makkelijker herkennen dat het jouw bedrijf is omdat je de opblaasbare tent helemaal naar de huisstijl van jouw onderneming aan te passen is. Op iedere foto is jouw merk duidelijk herkenbaar waardoor men eerder geneigd is om straks op jouw advertentie te klikken dan op die van de concurrent. 

Eenvoudig op te zetten

Bekijk in de video hieronder hoe simpel het opzetten van een tent gaat. Je ziet tevens de professionaliteit die een tent uitstraalt.

Voor iedere ondernemer is dit een zeer interessant promotiemiddel die je online bij je advertenties en offline op bijvoorbeeld een evenement in kunt zetten. Een speciale fotostudio inrichten is niet meer nodig doordat je met een Airdome opblaasbare promotietent binnen 5 minuten op iedere locatie een professionele studio in kunt richten. 

Bezoek www.ebstructures.nl voor meer informatie.


Reacties

 • lIseBTmnCV4 maand geleden / antwoorden

  ICSRZFxhpv

 • ZyuBvgwr4 maand geleden / antwoorden

  nWeGOSlzfCArE

 • LOFUHVWm4 maand geleden / antwoorden

  JGWfaKldSohbmI

 • qWbKfFXc4 maand geleden / antwoorden

  EZhvnHNs

 • XNtrzHAV4 maand geleden / antwoorden

  OnKkBCQNJuLbhez

 • qRAzCtWjgY6 maand geleden / antwoorden

  ogBhFEemwPtCrO

 • wkygcofgyi10 maand geleden / antwoorden

  De ideale showroom blikvanger?
  awkygco fgyi
  [url=http://ww w.gqug6604222j25kr74 15k9h0qpasdt9qs.org/ ]uwkygcofgyi[/url]
  wkygcofgyi http://www.gqug66042 22j25kr7415k9h0qpasd t9qs.org/

Laat een reactie achter