Artikel

Auto Verkooptips Speciaal voor jou!

12-12-2018 - 14:13:00 | El Coche
Auto Verkooptips Speciaal voor jou!

Auto verkopen tips 2.0

Je kent het wel, dat eeuwige geleur met je auto wanneer het om de verkoop van je auto gaat. Jij wil teveel geld beuren voor je auto want die van jou is mooier dan hetzelfde model alleen dan van iemand anders. En eventuele kopers willen te weinig geven omdat zij weten dat jouw auto niet zo speciaal is als je denkt en gewoon een goede deal willen voor de auto die ze kopen. 

Zekerheid

Waar het op neerkomt is dat zowel jij als de koper van je auto zekerheid willen. Garantie geven is natuurlijk niet mogelijk en daarom komt het op vertrouwen aan. Hoe meer jij weet te vertellen over je auto, des te meer vertrouwen een potentiƫle koper in jou en je auto heeft. En hoe meer vertrouwen, hoe minder belangrijk de prijs wordt voor de koper, want iedereen is bereid iets meer te betalen voor een product waarvan de kwaliteit goed is, toch?

Om je auto voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen zijn er dus een aantal aspecten extreem belangrijk. Deze zijn als volgt:

 • Foto's, heel veel foto's
 • Beschadigingen, van extreem minimaal tot grote beschadigingen
 • Waarde bepalen
 • APK keuring
 • Onderhoudsstatus en verleden
 • Vergelijken

Een uitgebreide uitleg over de bovenstaande punten vind je op de website van Autovendi op de tips pagina. Zij leggen exact uit hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij een zo hoog mogelijke prijs krijgt voor je bolide. Zit er voor hun een eigenbelang in? Ja, dat denk ik wel. Zij werken namelijk met gegarandeerde biedingen en dat kan bij hun ook alleen maar met een perfecte omschrijving van een auto. Maar wat voor hun werkt, werkt voor jou ook. Zo simpel is het natuurlijk. 

Reacties

 • elleyjpspt1 maand geleden / antwoorden

  Auto Verkooptips Speciaal voor jou!
  aelleyjpspt
  e lleyjpspt http://www.g65q3e2dm 24g190cc375k9q58vy3d zros.org/
  [url=http ://www.g65q3e2dm24g1 90cc375k9q58vy3dzros .org/]uelleyjpspt[/u rl]

Laat een reactie achter