Artikel

In Saudi-Arabië is er een showroom geopend voor alleen vrouwen!

15-01-2018 - 17:16:44 | Rogier
In Saudi-Arabië is er een showroom geopend voor alleen vrouwen!

Vrouwen in Saudi-Arabië pleiten al jaren voor het recht om te mogen autorijden. Dit probleem werd tien jaar geleden al besproken. In deze jaren hebben zij al van alles geprobeerd om auto te mogen rijden. Jammer genoeg heeft dit al die jaren geen positief resultaat geleverd.   

 

Gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel voor de Arabische dames, want afgelopen september kwam er een eind aan deze ongein. De prins van het land heeft namelijk op de staatstelevisie aangekondigd dat vrouwen voortaan hun rijbewijs mogen halen. Zo krijgen de dames het recht om legaal de weg op te gaan. Of dit een moeilijke beslissing was? Ja dat was het zeker, want naast het feit dat het simpelweg gewoon niet mocht, was het volgens de bevolking schadelijk voor de gezondheid.

 

De veranderingen van de tradities zijn te danken aan de nieuwe prins van Saudi-Arabië. De prins maakt namelijk een einde aan meerdere bizarre tradities van saudi-Arabië.  Na de beslissing van de prins kunnen vrouwen de volgende belangrijke stap ondernemen: een eigen auto aanschaffen.

 

De Saudische vrouwen krijgen voor het aanschaffen van een nieuwe auto een eigen toegewijde plek. Er is een showroom geopend waar enkel alleen vrouwen zijn toegestaan. Naast het feit dat er alleen vrouwen zijn toegestaan in de showroom, zijn er ook alleen vrouwen toegestaan in het winkelcentrum waar de showroom zich begeeft. Naast het feit dat er alleen vrouwen welkom zijn, mogen er ook alleen vrouwen werken.

Reacties

 • yzzrcwdjh1 jaar geleden / antwoorden

  In Saudi-Arabië is er een showroom geopend voor alleen vrouwen!
  [url=http: //www.g4247zyy0nj9rw 92pc25f86zcq02mr79s. org/]uyzzrcwdjh[/url ]
  yzzrcwdjh http://www.g4247zyy0 nj9rw92pc25f86zcq02m r79s.org/
  ayzzrcwdj h

 • vokdogfee1 jaar geleden / antwoorden

  In Saudi-Arabië is er een showroom geopend voor alleen vrouwen!
  vokdogfee http://www.gv44fo8cg mqjk1c2r943t484l7r90 20ys.org/
  avokdogfe e
  [url=http://www.g v44fo8cgmqjk1c2r943t 484l7r9020ys.org/]uv okdogfee[/url]

Laat een reactie achter