Artikel

Taxi Verkopen

07-08-2017 - 10:38:41 | El Coche
Taxi Verkopen

Taxi's moeten ook verkocht worden

Bij de verkoop van een taxi komt meer kijken dan bij de verkoop van een gewone auto. Het kenteken moet bijvoorbeeld overgezet worden op een "geel kenteken" en daarnaast zijn het voornamelijk zakelijk bereden auto's dus komt er ook het één en ander aan belasting bij kijken. Je taxi verkopen is dus niet iets wat je zomaar even doet maar daarvoor is Taxitaxatie de juiste partner.


Taxi laten taxeren voor verkoop

Via Taxitaxatie.nl kun je je taxi laten taxeren voor de verkoop. Het enige wat je hoeft te doen is het kenteken van je taxi in te vullen op de website. Vervolgens worden alle taxigegevens automatisch opgehaald en hoef je alleen nog wat foto's toe te voegen. 

Zodra de foto's binnen zijn neemt een taxateur telefonisch contact met je op om alle plus- en minpunten door te nemen, zodat er een juiste waarde bepaald kan worden. 

Daarna wordt er besproken wat er allemaal nodig is om de registratie om te zetten naar een gewone auto of wellicht denk je aan verkopen aan een export bedrijf, dan worden de mogelijkheden hierover met je besproken. 

Taxi verkopen

Je taxi verkopen kan zodra je een gegarandeerd bod ontvangen hebt. Hierover wordt eerst weer contact met je opgenomen om te bespreken of je het bod interessant vindt. 

Wanneer je akkoord gaat met het bod kun je je taxi inleveren of hij wordt opgehaald. Dat is afhankelijk van de koper. 

Tijdens de aflevering wordt al het papierwerk netjes geregeld en staat het geld direct op je rekening of er wordt contant uitbetaald. Dit is weer afhankelijk van het verkoopbedrag. 

Wagenpark verkopen

Heb je een heel taxi wagenpark en wil je meerdere taxi's verkopen? Dit is geen probleem. Je kunt hierover contact opnemen met de website om de mogelijkheden te bespreken of alle taxi's gewoon aanmelden via de website. 

Reacties

    Er zijn geen reacties.

Laat een reactie achter