Artikel

De ultieme vrouwen auto!

25-01-2017 - 22:20:28 | El Coche
De ultieme vrouwen auto!

meest vrouwelijke auto aller tijden!

Na lang discussiƫren, stemmen en boze feministen, zijn we dan toch echt tot de meest vrouwelijke auto aller tijden gekomen.

We hebben gekeken naar welke personen in welke auto's rijden en hoe vrouwelijk de auto er uit ziet. We zijn met de volgende top 3 gekomen. 

Op 3 staat de Peugeot 206 Cabrio. 

Hier rijden maar weinig mannen in en we zijn tot de conclusie gekomen dat de mannen die er wel in rijden, vaak wel met een vrouw ernaast rijden. 

De auto heeft redelijk vrouwelijke rondingen en wellicht heeft dat handje vol mannen die er wel in rijden met een partner ernaast gewoon niet de broek aan thuis.

Op 2 staat de Fiat 500

Een typische auto waar alleen vrouwen in gezien mogen worden. De auto straalt namelijk vrouwelijkheid uit. Een smal bovenlichaam met ronde heupen. 

Er zijn misschien een paar mannen die er in rijden maar het kan niet anders dan dat deze mannen zo'n auto voor de baas moeten rijden.

#tromgeroffel

Op nummer 1 van de meest vrouwelijke auto aller tijden staat.....

De Volkswagen Beetle Cabrio!

Hier mag je als echte hetero kerel niet in gezien worden. Dit is veruit de meest vrouwelijke auto op alle wegen, wereldwijd. Hier waren we het er op de redactie unaniem over eens.

Er zit dan ook nul komma nul mannelijkheid aan de auto. De enige mannelijkheid zit wel eens in de auto maar dan is degene wel gay. Niet dat we daar iets op tegen hebben, want we houden van gays maar wat we er mee willen zeggen is dat de auto ultra vrouw of ultra gay is.

De auto heeft boven mooie rondingen en beneden mooie rondingen. Als een volslanke vrouw, want een magere spriet zit eerlijk gezegd ook niemand op te wachten. 

Ook als je zoon net z'n rijbewijs heeft en je hebt liever niet dat hij in jouw auto gaat rijden, zorg er in ieder geval voor dat hij niet de Beetle van je vriendin of vrouw meeneemt. Op dat moment moet je je verantwoordelijkheid dragen en gewoon een andere auto regelen voor je zoon. Tenzij je zoon graag make-up draagt natuurlijk.

Conclusie. Deze auto mag alleen door vrouwen of door gay mannen bestuurd worden want dit is de meest vrouwelijke auto aller tijden.

Reacties

  • mireille5 jaar geleden / antwoorden

    Helemaal mee eens Echt een auto voor ladies. Als ik er een man in zie rijden denk ik ook als eerste dat het een homo is. Dat is nou eenmaal zo

Laat een reactie achter